欢迎您光临深圳自考报名报考网

深圳自考本科网上报名 | 自考咨询
您现在的位置:主页 > 自考资料 >

自考《英语(一)》真题练习:完成句子

作者:深圳自考报名报考网 文章来源:深圳自考报名报考网  发布日期:2019-03-05 13:25
单选题
[完成句子]The same year Henry Ford shocked the world with the $5 — a-day minimum wage scheme, the greatest contribution he had ever made. The average wage in the auto industry then was $2. 34 for a 9-hour shift. Ford not only doubled that, he also took an hour off the workday. In those years it was unthinkable that a man could be paid that much for doing something that didn‘t involve all awful lot of training or education. The Wall Street Journal called the plan “an economic crime”, and critics everywhere laughed at Ford. But as the wage increased later to daily $10, it proved a criticalponent of Ford’s dream to make the automobile accessible(可及的)to all. The critics were too stupid to understand that because Ford had lowered his costs per car, the higher wages didn‘t matter——except for making it possible for more people to buy Cars.
Ford‘s cars became available to ordinary people thanks to _________.
A、criticized by the media
B、the low wage in the auto industry
C、their lower prices
D、produce cars in large numbers
正确答案:C
答案解析:填入后整个句子说的是:由于Ford生产的车成本底,普通人也买得起。答案可见于最后一段的最后一句。
相关新闻
自考新闻
自考故事
自考资料